Woningbouw

GENERATIES LANG WOONPLEZIER.

Bouwen voor de eeuwigheid kan niemand. Maar bouwen voor generaties lang woonplezier, daar is De Geus Bouw groot mee geworden. Ontdek wat ruim 100 jaar ervaring, vakmanschap en betrokkenheid aan voordelen biedt voor uw project.

Een duidelijke visie op woningbouw.
Bij De Geus Bouw houden we graag vast aan onze principes. Niet in de laatste plaats omdat we er al meer dan een eeuw succesvol mee zijn. Voor u als opdrachtgever betekent dit, dat u werkt met mensen die een duidelijke visie hebben op woningbouw. Namelijk dat aandacht, vakmanschap en kwaliteit zich altijd terugbetalen, ook op de lange termijn. Het bewijs hiervan zijn de duizenden huizen van onze hand, waarin meerdere generaties met plezier wonen. Plus het grote aantal goede referenties en tevreden klanten waar we vol trots naar kunnen verwijzen. Daarmee onderstrepen we dat je met liefde voor je vak uiteindelijk meer hoofden en harten wint. En dat je met bouwen voor een mooi en lang leven als bedrijf groot kunt worden.

Bouwers met oog voor mensen.
Een huis hoort meer te zijn dan alleen een dak boven je hoofd. Het is immers ook een plek om tot rust te komen, tijd te besteden aan vrienden en familie en je te omringen met de dingen waar je van houdt. Behalve wonen, moet je in een huis dus vooral lekker kunnen leven. Nu en in de toekomst. Daarom richt De Geus Bouw zich volledig op kwalitatieve woningbouw met oog voor de bewoners. En kiezen we bewust niet voor het zo snel mogelijk neerzetten van grootschalige woonwijken.

De hoogste standaard. Ook als een huis niet standaard is.
Een bijzonder architectonisch ontwerp? Ongebruikelijke bouwmaterialen, zoals koperen dakbedekking en schapenwollen isolatie? Speciale wensen op het gebied van duurzaamheid? Bij De Geus Bouw gaan we er graag mee aan de slag en onderzoeken we vooraf of uw plannen toekomstbestendig zijn. Als bevlogen vakmensen willen we u namelijk altijd de hoogste standaard in kwaliteit bieden, ook wanneer uw huis niet standaard is. Alleen zo kunnen we u jarenlang woonplezier garanderen, zonder dat u wakker hoeft te liggen van uw droomproject.

Ontwikkelen met respect voor de omgeving.
In ons dichtbevolkte land is bouwgrond schaars. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor hergebruik van bestaande locaties en gebouwen. Zo kan een leegstaand kantoorpand aan een tweede leven beginnen als appartementencomplex. Of een oude winkel plaatsmaken voor nieuwe woningen die helemaal passen in het historische straatbeeld. Bij De Geus Bouw zijn we gespecialiseerd in dergelijke projecten. Waarbij we niet alleen de renovatie of de nieuwbouw, maar ook de ontwikkeling voor onze rekening nemen. Een mooi voorbeeld van wat deze aanpak oplevert is Het Bollengebouw in Broek op Langedijk. Een historische veilinghal voor bloembollen die nu een woonbestemming krijgt, geheel passend in het karakter van de omgeving en met eerbied voor de oorsprong van het gebouw.

Al duizenden woningen ervaring.
In 1912 begon meester-metselaar Cees De Geus, de oprichter van ons bedrijf, voor zichzelf. En het allereerste project waar hij als ondernemer op intekende was een woonhuis in Broek op Langedijk. In de meer dan 100 jaar die volgden, hebben we bij De Geus Bouw een stad aan woningen gerealiseerd en daarmee een ijzersterke reputatie opgebouwd. Dus als u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren partner voor uw woningbouwproject, dan heeft u er met ons beslist één gevonden.

Benieuwd wat we voor uw woningbouwproject kunnen betekenen? Bel 0226 – 316 244.

Projecten

Andreaskerk Amsterdam

Dr. Wilminkhof Noord-Scharwoude

Villa Kerkelaan Bergen

Fris en Fruitig Almere

Woningen Oostdijk Heerhugowaard

De Nieuwe Emma – fase 2

Van Ruysdael Alkmaar

Nieuwbouw woningen Abbestederweg Callantsoog

Appartementen Molenbuurt Alkmaar

Appartementen Stadstimmertuin Amsterdam

Plan Melco Heiloo

Plan Ringoevers Hillegom

Bollengebouw Broek op Langedijk

Appartementen De Kaap Amsterdam

Appartementen Heerhugowaard

Appartementencomplex de Waterval Schagen

Rietwaard, De Draai Heerhugowaard

De Duijnkant Castricum

Zonnesteen Heerhugowaard

Nova Zembla lofts Amsterdam

Nieuwbouw Woning en Appartementen Alkmaar

Nieuwbouw Sociale Huurwoningen Amsterdam

De Nieuwe Emma Alkmaar

Contact