Villa's

& landhuizen

KLAAR VOOR UW AVONTUUR.

Een eigen vrijstaande woning, landhuis of villa. Van de vloer tot het dak gebouwd volgens je persoonlijke wensen en ideeën. Het is een droom van velen en een bijzonder avontuur voor de mensen die de keuze maken. Een avontuur dat we al meer dan een eeuw samen met onze klanten aangaan en altijd tot een goed einde brengen.

Een werkelijkheid die beantwoord aan uw wensen.
In ons meer dan 100 jarig bestaan hebben we bij De Geus Bouw al heel wat projecten voorbij zien komen. Maar het meest persoonlijk zijn zonder twijfel de opdrachten voor het bouwen van een eigen woning. We krijgen immers het vertrouwen om iemand’s droom ook daadwerkelijk te realiseren. En dat is vaak een emotionele stap, die vraagt om extra aandacht en een grote betrokkenheid van iedereen in het bouwproces. Een zakelijke aannemer-opdrachtgever relatie zorgt in zo’n situatie dan ook zelden voor een goed eindresultaat. Want je moet echt een band met elkaar opbouwen, om te kunnen doorgronden wat een klant voor ogen heeft. Daarom pakken we zo’n project samen met u op, vanaf het moment dat het idee nog puur een idee is. En begeleiden we u in elke fase van het proces, zodat de werkelijkheid beantwoordt aan uw wensen.

Persoonlijke aandacht. Van het eerste idee tot en met de laatste schroef.
Vaak begint het met niet meer dan een denkbeeld, een stapeltje inspiratiemateriaal , een budget en een ruwe krabbel. En juist dat maakt voor ons het bouwen van een eigen woning tot iets heel bijzonders. We zien namelijk letterlijk het idee van onze klanten uitgroeien tot hun ideale onderkomen. Een huis dat echt helemaal voldoet aan hun persoonlijke wensen en in elk detail hun thuis is. Om het perfecte plaatje in uw hoofd uit te werken naar het perfecte eindresultaat, zijn we bij De Geus Bouw betrokken bij elke stap in het traject. Vanaf het op papier zetten van de eerste ideeën tot en met het voor de eerste keer openmaken van uw voordeur. Zo brengen we onder meer samen uw wensen in kaart, gaan we mee naar de architect om te overleggen over de materiaalkeuze en houden we bij elke beslissing scherp de kwaliteit en uw budget in de gaten. Want we gebruiken graag onze ervaring om ervoor te zorgen dat u later niet voor onwelkome verrassingen komt te staan. Bent u eenmaal tevreden over het ontwerp en de gemaakte keuzes, dan leggen we het geheel vast in een aannemersovereenkomst  die leidend is voor alle betrokken partijen. Op die manier laten we niets aan het toeval over en weet u precies waar u aan toe bent.

De hoogste kwaliteit. Ook bij bijzondere keuzes.
Wanneer mensen de kans krijgen om een huis helemaal volgens hun eigen ideeën te bouwen, heeft dit vaak invloed op het materiaalgebruik. En in combinatie met de groeiende aandacht voor duurzaamheid, zorgt dit soms voor ongebruikelijke keuzes. Maar of u nu uw zinnen hebt gezet op een koperen dakbekleding of isolatie van schapenwol, bij De Geus Bouw kijken we serieus naar de mogelijkheden. En omdat we u als bevlogen vakmensen altijd de hoogste kwaliteit willen leveren, onderzoeken we vooraf of uw dromen u straks geen slapeloze nachten bezorgen.

Vakmensen die verwachtingen waarmaken. Al sinds 1912.
De eerste zelfstandige opdracht die onze oprichter Cees De Geus in 1912 aannam, was de bouw van een groot vrijstaande huis in Broek op Langedijk. En daarmee legde hij de basis voor een lange traditie in het realiseren van eigen woningen. Zijn vakmanschap, oprechte interesse en aandacht voor details vormen ook vier generaties later nog steeds de kern van onze aanpak. En het feit dat mond-tot-mond reclame vaak voldoende is om ons een opdracht te gunnen, bewijst wel dat we hiermee ook anno nu het verschil maken. De Geus Bouw is dan ook beslist een partner aan wie u de bouw van uw droomhuis kunt toevertrouwen. Want met meer dan een eeuw ervaring en een zorgvuldig opgebouwde reputatie, stellen wij alles in het werk om ook uw verwachtingen waar te maken.

Op zoek naar een bouwbedrijf dat uw droom kan laten uitkomen? Bel 0226 – 316 244.

Projecten

Villa Aerdenhout

Woning Beverwijk

Villa Heerhugowaard

Villa Bergen

Nieuwbouw Villa Bergen

Nieuwbouw Woonboerderij Bergen

Nieuwbouw Villa Bergen aan Zee

Contact