Utiliteitsbouw

NUTTIG EN VOORAL OOK AANGENAAM.

Van oudsher is De Geus Bouw sterk in het bouwen voor bedrijven en organisaties. Niet alleen omdat wij ons goed kunnen verplaatsen in de opdrachtgever, maar ook in de eindgebruiker. Zo verenigen we de functionele en onderhoudstechnische wensen met een prettig klimaat om in te werken of te ontspannen. Met als resultaat dat een gebouw uiteindelijk op alle vlakken meer oplevert.

Productief vanaf de eerste steen.
‘Alle bouwwerken die geen woonbestemming hebben’. Dat is de officiële omschrijving van de term ’utiliteitsbouw’. In gewoon Nederlands: fabrieken, kantoren, winkels, sporthallen en alle andere gebouwen waarin je werkt of je vrije tijd besteedt. Panden die vaak intensief gebruikt worden en die in eerste instantie functioneel moeten zijn. Maar ook panden waarin we een groot deel van ons leven doorbrengen en die met de juiste aandacht zorgen voor meer motivatie en productiviteit. Bij De Geus Bouw is dit altijd het uitgangspunt van een utiliteitsproject. Want alleen als je vanaf de eerste steen rekening houdt met hoe mensen werken of recreëren, haal je echt het maximale uit een gebouw.

Ondernemers voor ondernemers.
In de meer dan 100 jaar dat De Geus Bouw bestaat, is het bouwen voor bedrijven en organisaties altijd één van onze sterke punten geweest. Een feit dat voortkomt uit het ondernemerschap van onze oprichter Cees de Geus, die naast zijn werk als aannemer ook handelde in kool. Dit zorgde ervoor dat hij zich beter kon inleven in de wensen en eisen van mede-ondernemers, hetgeen hem al snel bouwopdrachten van andere koolhandelaren opleverde. En zijn inlevingsvermogen is generatie op generatie doorgegeven, zodat je als zakelijke opdrachtgever ook anno nu aan tafel zit met mensen die je van nature goed aanvoelen.

Werken zonder in de weg te zitten.
Voor iedereen bij De Geus Bouw geldt: afspraak is afspraak. Maar dit betekent niet dat we onverstoorbaar door blijven boren en zagen als dit het bedrijfsproces in de weg zit. Sterker nog, we staan erom bekend dat we de overlast tot een minimum beperken en toch de planning halen. Ook omdat we bereid zijn om onze werktijden op die van de opdrachtgever af te stemmen. De Geus Bouw wordt dan ook vaak gevraagd voor projecten die extra gevoelig liggen als het gaat om hinder en ongemak. Zoals de uitbreiding van een crematorium, waarbij we ’s morgens al om 05.00 uur begonnen en tussen de uitvaarten doorwerkten om nabestaanden en medewerkers niet tot last te zijn.

Verder kijken dan de oplevering.
Wie een bedrijfspand of sportaccomodatie wil bouwen, verbouwen of uitbreiden moet in de regel flink investeren. Het is dan ook belangrijk om vooraf goed geadviseerd te worden over duurzame, onderhoudsvriendelijke en geld besparende bouwmethoden. Bij De Geus Bouw is een dergelijk advies verankerd in de manier van werken, om ervoor te zorgen dat een gebouw gedurende zijn levenscyclus rendabel kan blijven. We staan namelijk voor de kwaliteit die we leveren en vinden dat onze verantwoordelijkheid niet ophoudt bij de oplevering.

Geen ja-knikkers maar betermakers.
Natuurlijk komen we als bouwbedrijf tegemoet aan de wensen van onze opdrachtgevers. Maar soms worden ze nog veel blijer als we er tegenin gaan. Met onze kennis en ervaring zien we namelijk al snel of bepaalde keuzes gaan werken. En of het uiteindelijk niet beter is om de oorspronkelijke plannen aan te passen. Een goed voorbeeld van“betermaken”, is het nieuwe hoofdkantoor dat we bouwden voor een veredelaar van uienzaad. Een bedrijf dat als wereldmarktleider extra gebrand is op een goede klimaatbeheersing. Daarom werd op ons advies het ontwerp veranderd en het hele complex een kwartslag gedraaid. Zo kwamen de belangrijkste ruimtes op het noorden te liggen en kan de temperatuur nu veel makkelijker geregeld worden.

Op zoek naar een bouwbedrijf dat ruimschoots bewezen heeft verstand van zaken te hebben? Bel 0226 – 316 244.

Projecten

Showroom Peugeot/Citroen Purmerend

Gemeentegebouw Zuid-Scharwoude

Bedrijfspand Purmerend

Bedrijfspand Amsterdam

Crematorium Westgaarde Amsterdam

BMW-Mini Zwaag

Laboratoriumgebouw Bejo Zaden

Bejo Zaden B.V. Warmenhuizen

Kantoorpand Leegwater Houtbewerking

De Groot en Slot BV. Broek op Langedijk

Uitvaartcentrum Alkmaar

Restaurant-hotel Merlet Schoorl

Verdelingscentrum Groot en Slot B.V.

Autogarage & Showroom Alkmaar

Contact