Certificaten

Kwaliteit geeft altijd de doorslag.

Sinds 1912 werken we als bouwbedrijf aan constructies die meerdere decennia meegaan. Het zit dan ook in onze genen om nu al na te denken over wat er in de toekomst met onze projecten gebeurt. Dit maakt de stap van bouwen voor een lange levensduur naar meer aandacht voor de ecologische aspecten relatief klein. Vandaar dat we bij De Geus Bouw inmiddels de nodige ervaring hebben met het gebruik van energiezuinige, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen. 

Milieubewustzijn en duurzaamheid zijn voor De Geus Bouw niet alleen aan materialen en bouwtechnieken verbonden. We adviseren en installeren een breed scala aan groene installaties, zoals warmtepompen, zonnepanelen, waterbesparende kranen, hoogrendementsketels, perfecte isolatie, enzovoorts. Laat u tijdens renovatie of nieuwbouw door ons adviseren en realiseer zo een optimaal rendabel project.

Per 1 januari 2015 moeten alle woningen, zowel bestaande als nieuwbouwwoningen, het energielabel voeren. Nieuwbouwwoningen krijgen automatisch een energielabel toegevoegd bij oplevering. Aan het energielabel kunt u afleiden hoe energiezuinig uw woning is. Als duurzaam bouwer ziet De Geus Bouw het als zijn plicht om woningen op te leveren die een zo zuinig mogelijk energielabel dragen.

Door de voorwaarden te hanteren die door het Forest Stewardship Council® (FSC®) zijn opgesteld, dragen wij bij aan het behoud van bossen en een gezonde leefomgeving voor mens en dier. Iets waar wij graag aan bijdragen. Door het keurmerk bent u als opdrachtgever verzekerd van verantwoord en goedgekeurd FSC®-hout en draagt u uw steentje bij aan het verbeteren van het milieu. FSC® Certificaat (FSC-C002175)

Het VCA-Certificaat is geldig tot 01-04-2023

Het ISO-Certificaat is geldig tot 01-04-2023

Contact