Kleinbouw

VAKWERK OP ELK OPPERVLAK.

Als bouwbedrijf worden we vaak gevraagd voor grote projecten. Maar daarnaast zijn er veel opdrachtgevers die graag hun kleinere opdrachten bij ons neerleggen. Zij hebben namelijk ervaren dat we bij De Geus Bouw op elk oppervlak vakwerk leveren. En dat we met veel plezier en toewijding aan de slag gaan, of we nu een project van 8 of 8000 vierkante meter aanpakken.

Nooit te groot voor de kleinere opdrachten.
De Geus Bouw bestaat inmiddels ruim 100 jaar. En in die tijd is de éénmanszaak van onze oprichter uitgegroeid tot een bouwbedrijf van formaat. Naarmate we ons ontwikkelden, kregen we ook steeds vaker omvangrijke en bijzondere projecten onder onze hoede. Maar hoe eervol het ook is om daaraan te werken, we hebben ons nooit te groot gevoeld voor de kleinere opdrachten. Als trotse vakmensen geven we namelijk aan elk project evenveel aandacht. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of om het realiseren van een complete woonwijk. Bovendien blijven we dankzij onze Noord-Hollandse genen altijd nuchter onder ons succes. We zullen dan ook niet snel vergeten, dat onze groei voor een belangrijk deel aan de kleinere opdrachten te danken is.

Een aannemer die zich als een gast gedraagt.
Wat voor een bouwbedrijf een relatief klein project is, kan voor een opdrachtgever toch groter aanvoelen. Met name door de invloed van de werkzaamheden op iemands dagelijkse leven. Vandaar dat we er bij De Geus Bouw alles aan doen om u zo min mogelijk tot last te zijn. Waarbij u het voordeel heeft dat we als familiebedrijf en ’dorpsaannemer’ dichtbij onze klanten staan. Stof, lawaai en andere ongemakken worden tot een minimum beperkt. En als het beter is dat we op andere tijden werken, dan passen we onze planning gewoon aan. Daarnaast zorgen we ervoor dat we onze werkomgeving altijd met respect behandelen. Niet alleen omdat we bij u te gast zijn, maar ook omdat we graag nog een keer teruggevraagd worden.

Iedere opdracht krijgt onze volledige aandacht.
In de loop der jaren hebben we bij De Geus Bouw behoorlijk wat in het oog springende projecten gerealiseerd. Van een architectonisch opvallend maritiem museum tot de herinrichting van een aantal rijksmonumenten. Dit neemt echter niet weg, dat een verbouwing van uw badkamer of het plaatsen van nieuwe kozijnen op evenveel toewijding kan rekenen. Juist omdat zich in de beperking vaak de meester toont. We laten u daarom graag zien dat we in de kleinbouw tot grootse resultaten kunnen komen. En dat u dankzij de zorg die we besteden aan de afwerking, de sfeer en kwaliteit krijgt die u voor ogen hebt. Bovendien hebt u naast onze volledige aandacht ook de zekerheid van een optimale planning. Omdat wij de juiste kennis en contacten hebben om alles goed en snel te regelen.

Een antwoord op al uw wensen.
In de kleinbouw gaat het meestal om particuliere opdrachten. En daarmee om projecten waarbij de persoonlijke wensen van onze klanten een belangrijke rol spelen. Daardoor lopen we regelmatig tegen vragen aan, die meer nodig hebben dan een standaard antwoord. En dankzij onze eigen timmerfabriek De Grotendorst kunnen we ook in die gevallen een oplossing bieden. Onze vakmensen leveren het maatwerk om de puntjes helemaal op de i te zetten. Van kozijnen, ramen en deuren tot lambriseringen, en werkbladen. Dankzij hun kennis en passie wordt het plaatje in uw hoofd werkelijkheid. Op een manier die het resultaat echt helemaal af maakt.

Op zoek naar een aannemer waarbij u zich met uw kleine project niet klein voelt? Bel 0226 – 316 244.

Projecten

Tuinhuis Sint Pancras

Villa Broek op Langedijk

Veranda Middenmeer

Appartementen Zuid-Scharwoude

Veranda en dakkapel Broek op Langedijk

Veranda Broek op Langedijk

Contact